Inredning i offentlig miljö handlar mycket om förvaring och funktion, men också om slitstyrka och hållbarhet. Det kan röra sig om exempelvis kontor, sjukhus, skolor, affärer, caféer och barer; miljöer där många människor rör sig varje dag. Entrén är det första som möter en anställd, kund eller besökare och dess utformning är viktig för att det första intrycket ska bli positivt.

Vi kan hjälpa till med att utforma funktionella receptionsdiskar, kassadiskar och väntrum, anpassade efter arbetsplatsens möjligheter och begränsningar. Med höj- och sänkbara eller svängda diskar skapar vi en bra arbetsplats för de anställda och med specialanpassade inredningslösningar kan vi dessutom frigöra utrymme för kontorsförvaring.

I ett kontorslandskap ställs olika krav på exempelvis arbetsplatsernas utformning, konferensrum och ljudmiljö. Genom inglasning kan vi skapa invändiga kontorslandskap som avgränsar och ljudisolerar det fullt synliga rummet från resten av arbetsplatsen. Bokhyllor, skåpsinredningar och konferensbord kan enkelt måttbeställas för att få den rätta formen och utseendet. Vi hjälper gärna till och tar fram förslag på passande inredningar.